Tisztelt Előfizetőink

A 2023 évben társaságunkra is kivetett 15,4 %-os inflációkövető díjkorrekciót nem hárította át ügyfeleire, azonban az idei évben is alkalmazott 15%-os inflációs díjkorrekcióját március 1-jétől kénytelenek vagyunk tovább hárítani. Ezen emelés a Központi Statisztikai Hivatal által megállapított éves fogyasztóiár-indexnél, amely 17,6% kisebb mértékű.


Mire vonatkozik a díjkorrekció?

A mobil szolgáltatások havi díjaira, mobil hang és internet szolgáltatásra egyaránt. A forgalmi díjakra, azaz perc- és SMS-díjakra a kiegészítő szolgáltatások díjaira nem.


Mikor fizetem az első számlát, amiben már az új díjak szerepelnek?

A módosított havi díjakat tartalmazó első számlát áprilisban, az eddig megszokott számlázási időszakban készítjük el, így szolgáltatástól függően ekkor fizeted először az új díjakat.


Hol tudod megnézni az új havi díjaidat?

Munkatársaink március 1-jét követően tudnak tájékoztatást adni pontos havi díjainkról.


A díjkorrekció miatti változással további teendőd nincs.

Ügyfeleink a 2022. november hónap folyamán küldött tájékoztatóból értesültek az Általános Szerződési Feltételek árkorrekciós klauzulával történő kiegészítéséről (ÁSZF 7.1.1 pont), mely alapján a szolgáltatások havidíjai a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett éves átlagos fogyasztói árindex mértékével megegyezően változnak (csökkennek vagy nőnek) a fogyasztói árindex közzétételét megelőző év december 31. napján érvényes díjakhoz képest.

További információért az inflációkövető díjkorrekcióval kapcsolatban, esetleges további kérdéseivel keresse kollégáinkat az alábbi email címen: inflacio@agnatus.hu.